Smittevern:

VI TAR DIN OG VÅR SIKKETHET PÅ ALVOR!

Se film som viser våre smitteverntiltak for publikum.

Folketeateret har innført en rekke tiltak for å forebygge smitte både for ansatte og gjester. Når du besøker oss er det viktig at du følger anvisning fra personalet, samt skilter og merking. Vi følger selvfølgelig de til en hver tid gjeldende regler og anbefalinger fra helsemyndighetene.

Før forestilling

Vi anbefaler deg å møte opp tidlig slik at du unngår for mye kø ved inngangen.

Er du syk, i karantene, føler du deg dårlig eller har vært i kontakt med smittede, MÅ du bli hjemme.

Når du ankommer teatret vil det være stasjoner med antibac som vi ber deg om å benytte. På denne måten forhindrer vi at du tar med deg smitte på hendene inn på teatret.

Her er det også viktig at alle som er i samme gruppe, holder 1 meters avstand fra publikumsvert og andre grupper.

Vi har ubetjent garderobe som man kan benytte på eget ansvar.

Inne på teatret

Ved alle toaletter og innganger til salen, vil det også være tilgjengelig antibac-stasjoner som vi anbefaler at du bruker. Vask hendene hyppig og benytt antibac ved besøk hos oss.

Det er viktig at du benytter deg av nøyaktig de plassene du har fått utdelt, dette for å sikre nødvendig avstand! Dersom du har behov for å bytte plass, så kan du sette deg på balkong men sørge for at det er minimum en rad og to seter mellom deg og andre publikummere.

Når du går inn og ut fra plassene dine, ber vi om at du vender ryggen til de du går forbi på raden din, dette av smittevernhensyn.

Pausen

Vi ber deg om å gå rolig ut av salen og holde god avstand (minimum 1 meter) til andre publikummere som ikke tilhører din gruppe. Hold også god avstand i kø til toalettene. Vi har toaletter både i 1. etasje og i 2 etasje.

Servering

Det er ikke tillatt for oss å servere publikum fra barene våre, all servering må derfor foregå ved bord. Vi har mange bord tilgjengelig i foajéen, men anbefaler alle våre gjester å forhåndsbestille servering både til før forestilling og til pausen. Dersom du ikke har forhåndsbestilt, vil vi anbefale at du er tidlig ute for å være sikker på at du får et ledig bord. Det er selvfølgelig tillatt å ta med seg drikke du har fått ved bordet inn i salen.

Vi aksepterer kun kortbetaling. Vi anbefaler kontaktløse kort og at man taster koden med hjørnet på kortet. Du kan også bruke ApplePay.

Etter forestilling

Når forestillingen er over ber vi deg om å gå rolig ut av salen med smittevern i minne. Det er viktig å holde god avstand til andre publikummere. Det er dessverre ikke mulig å oppholde seg i publikumsområdene etter forestilling.


Annen praktisk informasjon:

Hva skjer med plassene/billettene dine?

- Pga myndighetenes krav til avstand, er vi nødt til å plassere alle som har kjøpt billetter manuelt.

For de som har kjøpt billetter med fast plass og rad:
Vi vil gjøre alt vi kan for at alle får plasser så nære sine opprinnelige plasser som mulig, men vi kan ikke garantere de samme plassene/radene da vi er nødt til å legge inn avstand mellom bookingene. Ved ankomst må du vise dine eksisterende billetter i hovedinngangen, og du vil få utlevert nye lenger inn i foajeen.

For de som har kjøpt unummererte billetter:
Ved ankomst må du vise dine eksisterende billetter i hovedinngangen, og du vil få utlevert nye billetter med rad og plass lenger inn i foajeen.

NB! For alle gjelder følgende: Vi plasserer alle på samme bestilling samlet. De som ikke tilhører samme husstand bes kjøpe hver for seg. De som allerede har kjøpt, kan benytte ledige plasser på balkong ved behov for ytterligere avstand.

Hvor mange publikummere blir det på forestillingen?

-Vi følger myndighetenes retningslinjer og vil maksimalt ha 200 publikummere per forestilling. Salen vår tar normalt 1.400 så det blir god plass på teateret.

Når må du møte opp?

Vi åpner som vanlig teateret 1 time før forestilling og anbefaler alle å møte opp senest 30 minutter før forestilling, men kom gjerne tidligere!