Anime Sympho Show

Konnichiwa til alle som elsker japansk animasjon, kultur og selfølgelig musikk!

Kjøp billetter
Kategori Konsert
Spilles 12. feb
Varighet 2 timer og 15 minutter uten pause.
Nedre aldersgrense 3 år Anbefalt fra: -
Pris Fra 225 kr (Se priser)
Ansvarlig arrangør Kiart Sverige
Anime Sympho Show

Om forestillingen

Anime har lenge vært et kulturelt fenomen som er populært over hele verden og er blitt et eget univers. Du vil aldri forveksle animemusikk med noe annet, og hundre millioner beundrere over hele verden kan den utenat. Når den i tillegg er spilt av det ekte symfoniorkesteret «38 SAMURAI» med et spesielt visualisert lysshow og grandiose spesialeffekter, blir fordypningen i animes verden ganske realistisk. Dere vil høre mange verk, fra klassiske perler av Hayao Miyazaki til Tetsuro Arakis mystiske personer...

Musikken kommer fra Naruto, Attack On Titan, Moving Castle, Spirited away, Dragon ball, One Piece, Demon Slayer,Tokyo Ghoul, Domestic Girlfriend, One Punch Man, Bleach, Cowboy Bebop, Hellsing, Princess Mononoke, Fullmetal Alchemist, Death Note og annen.

«Anime Super Stars» av «38 SAMURAI» har allerede erobret de fleste land i Europa. Røde lykter og entusiastiske anmeldelser viser at showet ikke kan la noen likegyldig, enda den mest kresne kritiker og animekulturkjenner. Til og med de som ikke vet så mye om anime, sier at konserten virkelig er enestående.

Tomadachi, kawai-tiden kommer!

Vis mer

Billettpriser

Kategori A 780 kr
Kategori B 750 kr
Kategori C 650 kr
Kategori D 560 kr
Kategori E 355 kr
Kategori F 225 kr
Antall billetter