Lindsey Buckingham - avlyst

Avlyst, e-post med informasjon er sendt alle billettkjøpere. E-posten er sendt til den e-postadressen som ble benyttet ved billettkjøpet.

Kjøp billetter
Kategori Konsert
Spilles -
Varighet -
Anbefalt alder -
Pris Ingen tilgjengelige priser
Ansvarlig arrangør Llive Nation
Lindsey Buckingham - avlyst

Om forestillingen

Lindsey Buckingham er kjent som en av de mest innovative og dynamiske musikerne fra sin generasjon. Hans særegne spillestil og teft for gode melodier kommer tydelig til utrykk på hans syv studio- og tre livealbum som soloartist. Nå er han endelig klar med mer musikk, og 17. september slippes det selvtitulerte nye albumet.

Gjennom de siste fire tiårene har sangeren, gitaristen og låtskriveren utviklet en unik evne til å eksperimentere, samt enestående ferdigheter som produsent. Buckingham var en av de musikalske visjonærene bak Fleetwood Mac, hvor han skrev og produserte hits som «Go Your Own Way» og «Big Love», og var med på å gjøre bandet til en av de mest selgende og elskede rockegruppene gjennom tidene.

Som soloartist spiller Lindsey ofte de fleste instrumentene selv, og hans komplekse låter og nyskapende produksjoner gjør soloarbeidet hans helt spesielt. Dette har også gjort han til en meget ettertraktet samarbeidspartner blant andre musikere og artister.

Vis mer

Billettpriser

Antall billetter