NB! Dette showet er utsatt til 14. sept. 2021 pga Korona-pandemien. Kjøpte billetter gjelder på ny dato.

Verdens første og beste Beatles-hyllestband, The Bootleg Beatles, fortsetter å begeistre publikum med sine populære show. 14. september kan du oppleve dem live her på Folketeateret.


OM FORESTILLINGEN

Neil Harrison (tidligere John Lennon), Andre Barreau (tidligere George Harrison) og David Catlin-Birch (tidligere Paul McCartney) møttes i 1979 da de var en del av rollebesetningen til den kritikerroste West End-produksjonen, «Beatlemania». Da forestillingen var ferdig bestemte de seg for å fortsette reisen, og dannet The Bootleg Beatles i 1980.

Det som startet som 4 musikere med pologensere og parykker, har utviklet seg til The Bootleg Beatles' anerkjente show, som kombinerer gjengivelser av Beatles-repertoaret, med spektakulære kostymer og en fantastisk visuell videobakgrunn.

Rollebesetningen har gjennom intensive auditionsprosesser endret opp gjennom årene, men forestillingen fortsetter å høste strålende anmeldelser og glede fansen. Gjør deg klar til en hitparade av den toneangivende musikken til et av verdens mest elskede band!