NB! Denne forestillingen er dessverre avlyst. Alle kunder får informasjon til den epostadressen de benyttet ved billettkjøpet.


En av podcast-himmelens aller sterkeste stjerner kommer endelig til Norge og Folketeateret! Etter å ha etablert flere av nåtidens mest populære podcaster, sammen med blant annet Joe Rogan og Theo von tar Brendan Schaub sin suksessrike live stand-up fra utsolgte hus i Nord-Amerika og UK til Skandinavia.

I salg fra fredag 27. september kl. 09.00


OM FORESTILLINGEN

Schaub begynte sin podcastkarriere med hitshowet The Fighter and the Kid sammen med Bryan Callen som er kjent fra Mad TV. Sammen har de laget et hit-show med over 10 millioner nedlastinger i måneden. Podcasten skaffet seg raskt en kult-følgerskare etter å være fast inventar i ‘iTunes Top 5’ rangeringene på underkategorien sport/komedie de siste fem årene. Schaub utviklet nylig sin nyeste hit-podcast, King and the Sting, i samarbeid med sin gode venn og stand-up-komiker Theo Von. Showet har i rekordfart blitt vanvittig populær ved å debutere som #1-podcast i verden på iTunes med premiereepisoden. ‘Below the Belt’ er Schaubs tredje show i hans podcast-imperium som han er programleder for selv, og er verdens mest populære kamp-podcast. Below the Belt’ er konsekvent i topp 5 iTunes-rangeringer for kategorien sport/komedie og debuterte som den 2. største podcasten i verden.

Schaub, som kan kalles en multiplatform-underholder, ble først populær som MMA-uttøver og har siden etablert en betydelig fanbase med sitt bidrag til komedie og podcasting. Schaub fortsetter å være programleder for den langtidsgående podcasten "The Fighter and The Kid" med Bryan Callen, som snitter over ni millioner nedlastinger per måned. Han var med å skape og være vertskap for det nye podcasten The King and The Sting” med Theo Von og er en hyppig gjest Joe Rogan Experience.