DENEN KONSERTEN SKULLE OPPRINNELIG BLITT AVHOLDT DEN 31. MAI. PGA SYKDOM BLE DEN UTSATT. NY DATO ER DEN 26. SEPTEMBER. BILLETTER TIL FORRIGE DATO ER GYLDIGE TIL DEN NYE DATOEN!

Lindsey Buckingham slipper nytt album og spiller konsert her på Folketeateret den 26. SEPTEMBER 2022.

Ansvarlig Arrangør: Live Nation.


OM FORESTILLINGEN

Lindsey Buckingham er kjent som en av de mest innovative og dynamiske musikerne fra sin generasjon. Hans særegne spillestil og teft for gode melodier kommer tydelig til utrykk på hans syv studio- og tre livealbum som soloartist. Nå er han endelig klar med mer musikk, og 17. september slippes det selvtitulerte nye albumet.

Gjennom de siste fire tiårene har sangeren, gitaristen og låtskriveren utviklet en unik evne til å eksperimentere, samt enestående ferdigheter som produsent. Buckingham var en av de musikalske visjonærene bak Fleetwood Mac, hvor han skrev og produserte hits som «Go Your Own Way» og «Big Love», og var med på å gjøre bandet til en av de mest selgende og elskede rockegruppene gjennom tidene.

Som soloartist spiller Lindsey ofte de fleste instrumentene selv, og hans komplekse låter og nyskapende produksjoner gjør soloarbeidet hans helt spesielt. Dette har også gjort han til en meget ettertraktet samarbeidspartner blant andre musikere og artister.