NB! Denne oppsetningen må dessverre flyttes nok en gang pga pandemien. Vi kommer tilbake til ny dato så fort som mulig. Når dette er klart vil alle få informasjon på e-post om dette og informasjon om hva som skjer med billettene osv.OM FORESTILLINGEN

Den verdensberømte ballerinaen har igjen med seg alle SPBTs dansestjerner i en fantastisk produksjon av Svanesjøen. Dette blir klassisk ballett på sitt beste, til de kjente tonene av Tsjajkovskijs karakteristiske, helt uforglemmelige musikk.

Som Odette-Odile er Irina Kolesnikova helt enestående. Hun har allerede opptrådt nesten 1000 ganger med Svanesjøen, og denne rollen er blitt hennes personlige varemerke.

St Petersburg Ballet Theatre ble grunnlagt I 1994, og er ikke bare blitt kjent for sine fantastiske dansere som er trent etter den kjente Vaganova-metoden, men også for sine medrivende forestillinger i hel lengde. Under prima ballerina Irina Kolesnikovas ledelse opptrer balletten internasjonalt med et repertoar som inkluderer flere klassiske mesterverk, blant annet Giselle, Don Quixote, La Bayadere, Romeo og Julie, Nøtteknekkeren og Tornerose.

Musikken er ferdig innspilt på forhånd og blir avspilt over høytaleranlegget.

Arrangøren tar forbehold om at endringer av medvirkende kan forekomme.


VIDEOER

PRISER
Kategori A
kr. 820,- ink. serviceavgift

Kategori B
kr. 735,- ink. serviceavgift

Kategori C
kr. 585,- ink. serviceavgift

Kategori D
kr. 395,- ink. serviceavgift