Premier League-sesongen er endelig i gang og det er nå klart at fotballpodkasten The Football Ramble med 65 millioner nedlastninger kommer hit til Folketeateret til våren!

I salg fra 14. august kl. 09.00


OM FORESTILLINGEN

Den kritikerroste podkasten kommer til oss den 21. april 2020 med fotballsnakket du ønsket du kunne ha med dine venner – om de hadde vært like morsomt skrudde som Luke Moore, Pete Donaldson, Marcus Speller og Jim Campbell.

The Football Ramble ble startet av kompisene Marcus Speller og Luke Moore rundt et kjøkkenbord i London i 2007. Etterhvert fikk de med seg komikeren Jim Campbell og radioverten Pete Dinaldson, og i løpet av 2009 ble de raskt nummer 1 på iTunes liste over sportspodkaster.

The Football Ramble er en særdeles forfriskende stemme for fotballfans verden over, og har siden oppstarten etablert seg som det største uavhengige fotballmerket i Storbritannia. Etter en utsolgt liveturné i Storbritannia i 2016, tar nå podkasten med seg sitt forfriskende nye liveshow til storbyer i USA, Canada og Europa. Neste vår har du mulighet til å både høre og se verdens kanskje mest innflytelsesrike fotballpodkast prate live om verdens største sport når gjengen fra The Football Ramble går gjennom de mest minneverdige – og latterligste – øyeblikkene fra fotballverden her på Folketeateret i Oslo den 21. april.PRISER
Ordinær
325,- ink. avgift