Theo Von kan du se i hans egen Netflix komediespesial, No Offense. Theos podkast, This Past Weekend, er en av de mest populære komediepodkastene, med 3,5 millioner lyttere hver måned. Den 17. september har du mulighet til å se Theo Von live i Norge for første gang på Folketeateret med showet «Dark Arts Tour».


OM FORESTILLINGEN

Theo har vært med på Joe Rogans podkast, The Joe Rogan Experience, en rekke ganger, jevnlig gjest på Joey Diaz’ The Church of What’s Happening Now, og har blitt stemt frem som årets gjest på The Fighter and the Kid av deres lyttere i både 2017 og 2018. Tidligere har Theo vært vert for TBS sitt skjult kamera-program Deal With It av Howie Mandel, som varte i tre sesonger. Han har også vært vert for Yahoos populære program Primetime in No Time – et av de mest sette programmene på nett med nesten 1 million visninger per dag. Theo har også hatt opptredener på Inside Amy Schumer, Why? With Hannibal Buress, Arsenio, Last Comic Standing, og vinner av Comedy Centrals Reality Bites Back og Live at Gotham.

I det siste har du mulighet til å se Theo i sesong 4 av Comedy Centrals This Is Not Happening som hadde premiere i mars 2018. Han har også vært stjernen i Trevor moores Comedy Central-spesial, The Story of our Times og sin egen nettserie «Man Up» for Comedy Central, som nå lages for TV.


PRISER
Ordinær
380,-