Vi har gleden av å annonsere et helt spesielt arrangement – en kveld med Whitney / An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Tour.

Gå ikke glipp av denne spektakulære og inspirerende multimedia kavalkaden her hos oss!

I salg fra 27. september kl. 10.00,


OM FORESTILLINGEN

Denne kvelden vil gi publikum muligheten til å gjenoppleve den elskede pop-dronningen ved hjelp av topp moderne holografisk teknologi og remastrede versjoner av hennes klassiske hits. Showet blir fremført med liveband, backup-sangere og dansere, omkranset i en spektakulær og ekstravagant setting for å skape en fantastisk konsertopplevelse utenom det vanlige.

Whitney Houston var en av tidenes største kvinnelige popstjerner. Hennes triumfer som hitmaker er uten sidestykke; hun var den første artisten som hadde syv nummer én singler på rad. En rekord som står den dag i dag, og hennes cover av Dolly Partons «I will always love you» er intet mindre enn den største singelen i rockens historie. Med sitt andre album, «Whitney» ble hun den første kvinnelige artisten til å debutere på førsteplass på albumlistene.

Konserten vil blant annet inneholde hennes mest ikoniske hits; som “I Will Always Love You,” “I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me”), “The Greatest Love of All” og “Higher Love.


PRISER
Kategori A- rad 1-13 på orkester og rad 1-3 på balkong
kr. 685,- ink. avgift

Kategori B- rad 14-22 på orkester og rad 4-15 på balkong
kr. 480,- ink. avgift