Café Frosken

Folketeaterets egen Café, Café Frosken ligger rett ved siden av hovedinngangen vår. Vi har plasser både inne og ute i passasjen. Frosken er åpen fra tidlig morgen alle hverdager for kaffe, bakeverk og lunjs. I tillegg holder vi åpnet i forbindelse med forestillinger, med en egen forestillingsmeny. 

Forhåndsbestill bord til forestilling!
D2812 E2 D 51 EB 4395 894 D 7 E34459 A8255

Frokost og lunsj!

Start dagen på Frosken med nybrygget kaffe og ovnsferske bakevarer. Ta frokostmøtet hos oss! Kom innom og book bord!  Fra kl. 11.00 tilbyr vi en utvidet lunsjmeny, vi tilbyr både varm og kald lunsj, og har selvfølgelig alle rettigheter.

Teatertallerken 2024 06 04 150134 fxgl

Spise i forbindelse med forestilling!

Vi holder Frosken åpen i forbindelse med de fleste arrangementene på teateret. Vi anbefaler alle om å forhåndsbestille, slik at det blir god tid til å spise og rekke forestillingen. I forbindelse med forestilling anbefaler vi å bestille premiumbord. Da henter vi yttertøyet ditt, henger det i en egen garderobe, skanner billettene ved bordet og henter deg i passende tid før forestilling, slipper deg inn en egen inngang og følger deg til plassen din. Vi åpner for forhåndsbestilling fire uker i forkant av forestillingen. 

Champagne kopi

Sitt ned å ta noe å drikke.

Vi har bar med alle rettigheter. Vi serverer husets vin på karaffel i 25cl, 50cl og 100cl. Kos deg med ett glass deilig Crémant, fransk øl på flaske eller en av våre coctails. Vi har selvfølgelig også alkoholfrie alternativer og husets ferskpressede appelsinjuice.

Våre menyer endrer seg i forhold til når du besøker oss. Klikk under for å laste ned menyene. Med forbehold om endringer.

Vi har alltid en egen meny i forbindelse med forestilling, og du vil alltid få oppdatert meny når du benytter forhåndsbestillingen som åpner 4 uker før forestilling.

Dagmeny PDF Forestillingsmeny PDF Drikkemeny PDF