Tilgjengelighet, rullestolplasser og heiser.

Vi har to rullestolplasser på teateret. En på hver side av rad 19 orkester. Disse kan ikke bestilles på nett, men må bestilles i vår billettluke enten ved oppmøte, e-post eller på telefon.  For de som kan gå men har begrenset bevegelighet anbefaler vi plasser på øvre eller nedre orkester da hele orkesterfeltet er tilgjengelig via heis fra inngangspartiet. NB! Det er ikke heis til balkong.

Detaljert om adkomst for rullestolbrukere!

Aksess for rullestolbrukere går via en trappeheis (maks 300 kg inkludert bruker) i inngangspartiet (5 trinn) og videre via en ordinær heis som går mellom 1. etg., orkesterfeltet og barer.


  • Plattformen på trappeheisen er 100x80cm. Maks kg. 300.
  • Personheisen har en inngang på 87cm i bredden og er 140cm lang.

Rullestolplasser finnes på hver sin side av rad 19 Orkester. Disse kan kun bookes via teaterets billettbestilling. Maks 2 plasser pr. forestilling. Dersom to rullestolbrukere drar sammen er det dessverre ikke mulig å sitte ved siden av hverandre. Det kan være begrensninger i forhold til størrelse/lengde på rullestol. Vennligst oppgi ved bestilling dersom rullestolen kan antas å være større enn det som er normalt.

NB! For de som bruker rullestol, men vil sitte i et vanlig sete. Det er selvfølgelig helt i orden, men man må da være i stand til å gå fra inngangen til salen og frem til eget sete. Rullestolen må bli stående igjen utenfor salen, man kan ikke trilles frem til rad/sete.

Det er ikke heis til balkong!