Scenekvelder

Scenekvelder er Folketeaterets husprodusent. 
Vi står ansvarlig for de store musikalene på teateret.

F 08061

Produksjonsfirma av 
folkekjære musikaler

Scenekvelder AS er et privateid norsk sceneproduksjonsfirma med hovedvekt på å produsere helaftens musikaler.

Firmaet og forestillingene mottar ingen offentlig støtte. Selskapet står bak de største oppsetningene de siste årene på Folketeateret i Oslo, som for eksempel My Fair Lady, Jul i Blåfjell, Annie, Billy Elliot the Musical, De tre Musketerer, Mary Poppins, Singin' in the Rain, Les Misérables,The Phantom of the Opera, The Sound of Music, CHESS, Mamma Mia! og Miss Saigon.

Scenekvelder ønsker å bidra til kontinuerlig drift og forestillinger på Folketeateret, til glede for publikum i regionen og hele landet. Ambisjonen til selskapet er å skape et tilbud til publikum i Norge som holder West End/Broadway-kvalitet. Scenekvelder bidrar også til å engasjere svært mange utøvere innenfor scene- og musikalsjangeren.

I tillegg til å produsere egne musikaler bidrar Scenekvelder kunstnerisk til flere institusjonsteatere i landet. Scenekvelder har for eksempel vært med på å sette opp Jesus Christ Superstar, Spellemann på Taket, Evita og Next To Normal på Det Norske Teatret. Sist bidro selskapet på Den Norske Opera til oppsettingen Tryllefløyten. Scenekvelder har også vært kunstnerisk ansvarlig for Nordeas julekonsert Desembertoner i Oslo Domkirke. Selskapet har også bidratt redaksjonelt til Artistgallaen på TV2.

Scenekvelder.no

Våre oppsetninger