Ditt besøk

Her finner du alt som kan være nyttig å vite
for å planlegge ditt besøk hos oss.

Section background 01

Før forestilling

Når skal jeg komme til teateret?

Teateret åpner alltid 1 time før forestillingsstart. Da åpner vi alle våre foajéområder med barer og publikumsgarderobe. Vi anbefaler alle å være på teateret senest 30 minutter før forestilling.

Har dere garderobeplikt?

Det er bemannet publikumsgarderobe på Folketeateret. Den koster kr. 30,- per person. Større jakker/yttertøy som ikke kan foldes sammen og legges på fanget, samt større bager/sekker o.l., må leveres inn i garderoben og kan ikke tas med inn i salen.

Har dere egen billettluke?

Ja, vi har egen billettluke. Den har varierende åpningstider, men er som et minimum alltid åpen senest 2 timer før forestillingsstart.

Kan jeg bytte mine billetter?

Vi tilbyr som hovedregel bytting til en annen dato så lenge det er minimum 14 dager til forestilling, vi tar forbehold om ledig kapasitet. Vi kan dessverre ikke tilby bytting etter dette, så sant det ikke er ledig kapasitet til en forestilling som spilles før den man har billetter til, ei heller ved sykdom. All bytting må skje til samme forestilling som man har billetter til.

Tilgjengelighet

Har dere tilgang for bevegelseshemmede?

Teateret er tilrettelagt for rullestolbrukere, klikk her for mer info.

Har dere teleslynge?

Vi har teleslynge. NB! Den dekker kun rad 5-21 på nedre/øvre orkester. Det er heller ikke dekning på balkong! Les mer her:Tilgjengelighet

Kan man ta med barnevogn inn på teateret?

Det er ikke tillatt å ta med barnevogn inn i selve teatersalen. Det er videre begrenset plass til barnevogner i våre publikumsområder, vi kan derfor ikke garantere at det er plass til alle.

Kan jeg benytte ledsagerkort?

Folketeateret er et privatdrevet teater helt uten noen form for statlig eller kommunalt støtte/tilskudd. Vi kan derfor dessverre ikke tilby fribilletter til ledsager.

Map

Adkomst

Vår adresse er Storgata 21-23, 0184 Oslo, 
men gå gjerne inn fra Youngstorgetsiden.

Åpne i Google Maps
Fluff 02

Grupper og
VIP-arrangement

Vi har alle muligheter til å spesialsy opplevelsen
for større og mindre grupper.

Les mer