Café, barer og foajé

Vi fikser alt fra et glass champagne og kanapéer til full middag i vår egen café "Café Frosken". Vi tilbyr forhåndsbestilling av både drikke i pausen og mat på Caféen før forestilling. 

IMG 5847 Folketeaterets egen Café, Café Frosken ligger rett ved siden av hovedinngangen vår. Vi har plasser både inne og ute i passasjen. Frosken er åpen fra tidlig morgen alle hverdager for kaffe, bakeverk og lunjs. I tillegg holder vi åpnet i forbindelse med forestillinger, med en egen forestillingsmeny. 


Les mer her>>
Folkbar hele reference

Teaterets hovedbar, beliggende i 1. foajénivå. Mulighet for å reservere plasser og en egen del av baren til grupper i forbindelse med forestilling.

Krogh bar 2 reference

Teaterets nest største bar, beliggende i 2. foajénivå i tilknytning til Krohgsalen. Mulighet for å reservere bord i forbindelse med forestilling. Kan også leies i tilknytning til Krohgsalen.

MG 9538

Disse barene egner seg bra til grupper (minimum 20 personer) som ønsker å bestille egen servering før, under og etter forestilling. Begge barer har egne toaletter. For grupper er balkongbarene fine å kombinere med de beste plassene foran på balkong.

Fma 0776

Et av teaterets flotteste rom, veggene er dekorert av Per Krohg. Passer fint som chambre separée til grupper i forbindelse med forestilling.

Fluff 02

Forhåndsbestill bord

Vi åpner vi for forhåndsbestilling av bord med mat og/eller drikke
samt snacks fire uker før forestilling.

Forhåndsbestill bord

Åpningstider

På Folketeateret har vi alle rettigheter til 03.00. Vi åpner teateret og alle barene 1 time før forestillingsstart, og stenger barene etter at pausen er over. Vi anbefaler alle å være på teateret minst 30 minutter før forestillingsstart.

Det er selvfølgelig tillatt å ta med seg drikke inn i salen under forestilling. Del gjerne en flaske med følget ditt, så får du med deg en ispose inn i salen som du kan ha flasken i. Forhåndsbestill til pausen, vi holder av bord!

Meny

Barene har et bredt utvalg av mineralvann, øl, vin, musserende og sprit. Vi har også alkoholfrie alternativer.

Barmeny 2023 PDF Vinliste 2023 PDF
MG 5746 2