The Book of Mormon 2025

Kommer høsten 2025! Gjør deg klar for et mesterverk av komisk genialitet, fra skaperne av South Park.

Kjøp billetter
Kategori Musikal
Spilles 04. sep 04. okt
Varighet 2 t 30 min ink. pause
Nedre aldersgrense 3 år Anbefalt fra: 16+ år
Pris Fra 350 kr (Se priser)
Ansvarlig arrangør Scenekvelder
The Book of Mormon 2025

Om forestillingen

The Book of Mormon skal settes opp i en storslagen produksjon på Folketeateret, høsten 2025!

Musikalen er skrevet av skaperne av South Park, Matt Stone og Trey Parker, og blir betegnet som et mesterverk av komisk genialitet. The Book of Mormon har vunnet hele ni Tony Awards, høstet strålende anmeldelser og er blant de største og mest populære og etterspurte musikalene på West End og Broadway, hvor den har gått sin seiersgang i over 10 år! Musikalen er kjent for sin grensesprengende, satiriske og politisk ukorrekte humor, og er inspirert av skapernes egen South Park-episode "All About Mormons", som først ble sendt på Comedy Central i 2003.


The Book of Mormon er historien om to unge mormonmisjonærer, Elder Price og Elder Cunningham, som arbeider om å spre budskapet til “De siste dagers hellige” til lokalbefolkningen i en liten by i Uganda. Utfordringene i den lille byen i Uganda viser seg å være langt større enn de kunne forestilt seg. Der de hadde håpet å kunne spre ordet om den viktige boken som vil gi deg et bedre og mer opplyst liv, møter de et lokalsamfunn som har langt større utfordringer å stri med, som aids, sult, omskjæring og lokale krigsherrer. Møtet blir mildt sagt et kulturkrasj, men en mormoner gir aldri opp!

Dette er en overraskende og satirisk musikal, som har sprengt alle grenser for hva man kan tulle med. Kanskje ikke overraskende for de som allerede er kjent med arbeidet til Trey Parker og Matt Stone. Denne duoen har i årevis utfordret ideologier og tankesett gjennom filmen og serien South Park, noe som virkelig kommer frem i denne musikalen.

Forestillingen ble i 2017 satt opp på nynorsk på Det Norske Teateret, nå gleder vi oss til å sette den opp for første gang på Folketeateret og på bokmål!

Vi gleder oss til å ønske publikum velkommen til denne gøyale latterkulen av en musikal, for første gang på Folketeateret!

Billettene er i salg allerede nå!

Vis mer

Billettpriser

Premium 1.300 kr
Kategori B 1.200 kr
Kategori C 905 kr
Kategori D 755 kr
Kategori E 460 kr
Kategori F 350 kr

Produksjon

Atle Halstensen Kunstnerisk leder & Norsk oversettelse
Karianne Jæger Excecutive Producer
Antall billetter