Rullestolplasser 
på Folketeateret

Vi har to rullestolplasser på teateret. En på hver side av rad 19 orkester. Disse kan ikke bestilles på nett, men må bestilles i vår billettluke enten ved oppmøte, e-post eller på telefon.

Aksess for rullestolbrukere går via en trappeheis (maks 300 kg inkludert bruker) i inngangspartiet (5 trinn) og videre via en ordinær heis som går mellom 1. etg., orkesterfeltet og barer.

  • Plattformen på trappeheisen er 100x80cm. Maks kg. 300.
  • Personheisen har en inngang på 87cm i bredden og er 140cm lang.

Rullestolplasser finnes på hver sin side av rad 19 Orkester. Disse kan kun bookes via teaterets billettbestilling. Maks 2 plasser pr. forestilling. Dersom to rullestolbrukere drar sammen er det dessverre ikke mulig å sitte ved siden av hverandre. Det kan være begrensninger i forhold til størrelse/lengde på rullestol. Vennligst oppgi ved bestilling dersom rullestolen kan antas å være større enn det som er normalt.

NB! For de som bruker rullestol, men vil sitte i et vanlig sete. Det er selvfølgelig helt i orden, men man må da være i stand til å gå fra inngangen til salen og frem til eget sete. Rullestolen må bli stående igjen utenfor salen, man kan ikke trilles frem til rad/sete.