First Aid Kit - FLYTTES PGA SYKDOM-NY DATO KOMMER SNART!

KONSERTEN BLIR DESSVERRE FLYTTET TIL EN NY DATO PGA SYKDOM. NY DATO KOMMER SÅ FORT VI VET.

Kjøp billetter
Kategori Konsert
Spilles 15. jan
Varighet -
Nedre aldersgrense 3 år Anbefalt fra: -
Pris Fra 585 kr (Se priser)
Ansvarlig arrangør -
First Aid Kit - FLYTTES PGA SYKDOM-NY DATO KOMMER SNART!

Om forestillingen

Utsatt pga sykdom. 

Vi må dessverre melde at denne konserten vil bli flyttet, grunnet sykdom i bandet. Vi regner med å ha en ny dato klar for denne forestillingen på plass innen kort tid og deres billetter vil da være gjeldende på den nye datoen. Vi vil sende ut en ny e-post så snart den nye datoen er avklart, vi ber om at dere venter med å kontakte oss med ev andre spørsmål til dere har mottatt denne e-posten.

Vi takker for din tålmodighet og vi ber om forståelse for at dette er en situasjon helt utenfor vår kontroll.


Klikk her for mer informasjon fra First Aid Kit. 


Skandinavias kanskje største musikalske duo, søstrene Klara og Johanna Söderberg aka First Aid Kit, er kjente for sin umiskjennelige og gripende blanding av rå folk, breezy americana og sjelfull pop. Samtidig transcenderer de liksom alle kategorier, en kraft å regne med helt på egne premisser.


First Aid Kit tok først av som et aldri så lite internettfenomen, med singelen «Tangerine» og deres stadig ikoniske cover av Fleet Foxes «Tiger Mountain Peasant Son» kun 15 og 18 år gamle. Debutalbumet ‘The Big Black and The Blue’ (2010) katapulterte søstrene ut i verden, fra Nashville til Tokyo og gjorde dem til et navn synonymt med sublime harmonier, mesterlig låtskrivning, ambisiøse melodier og kraftfulle budskap som fenger og fortryller.

Duoen fulgte opp med ‘The Lion’s Roar’ (2012) og ‘Stay Gold’ (2014), med låter som «Emmylou», «Wolf» og «My Silver Lining», som for alvor fanget massene og gjorde dem til definitive kritikeryndlinger. I 2022 kom deres femte kritikerroste album ‘Palomino’.

First Aid Kit er endelig tilbake på hjemmebane etter en vellykket festivalsommer, og er klare for en Skandinaviaturné. Denne gangen inviterer de oss til de mest kjære scenene i Skandinavias storbyer. I Norge får vi oppleve søsterduoen på Folketeateret 28. november.

Denne fantastiske kvelden på Folketeateret vil du ikke gå glipp av!

Vis mer

Billettpriser

Kategori A 685 kr
Kategori B 585 kr
Antall billetter