Hannah Gadsby- Body of Work

Den internasjonale prisvinnende stjernekomikeren Hannah Gadsby har et splitter nytt live-show – Body of Work – og kommer til Oslo som en del av Europaturnéen sin neste år.

Kategori Tidligere forestillinger
Spilles 7. november 2022
Varighet ca 90 minutter
Nedre aldersgrense 3 år Anbefalt fra: -
Pris Ingen tilgjengelige priser
Ansvarlig arrangør A Comic Soul
Hannah Gadsby- Body of Work

Om forestillingen

I 2018 slapp hun den globale sensasjonen og den banebrytende Netflix-spesialen Nanette. Dette forandret virkelig ting for Hannah. Hun vant en Emmy og en Peabody, noe som førte til at hun ble en stemme for veldig mange. Det kom muligheter på løpende bånd, men Hannah bestemte seg for å holde seg til det hun alltid har elsket, Stand-Up Comedy.

Allerede i 2019 kom hun med det kritikerroste oppfølgershowet Douglas som hun turnerte med over hele verden før pandemien brøt ut, og hun spilte den inn for Netflix i Los Angeles rett før nedstenging februar 2020.

Siden da har Hannah holdt seg hjemme i Australia, trygg fra den globale pandemien og lurt på; «Whats next?» All denne funderingen er nå blitt til et splitter nytt show. Som engelskmenn (og Australiere) ville sagt, «a body of work».

Hannahs «overnight success» tok mer enn 10 år. Hun har vunnet priser i og gjort store comedy-show for festivaler over hele Australia og UK siden 2009. Hun har spilt Hannah på TV serien Please Like Me og vært programleder for 3 kunstdokumentarer produsert for å vises i sammenheng med en rekke store kunstutstillinger. Hun slipper sin første bok senere dette året.

Vis mer
Antall billetter