Julekonsert Secret Garden "Sacred Night"

Etter suksessen med sine tre juleturnèer i 2021, 2022 og 2023 ønsker Secret Garden også i 2024 å gjennomføre en juleturne i Norge. Folketeateret er ett av kun fem utvalgte spillesteder som får  besøk av den verdenskjente gruppen!

Kjøp billetter
Kategori Konsert
Spilles 2. desember kl. 18.00
Varighet 90 minutter, ingen pause
Nedre aldersgrense 3 år Anbefalt fra: -
Pris Fra 610 kr (Se priser)
Ansvarlig arrangør Skyskraper Artist
Julekonsert Secret Garden "Sacred Night"

Om forestillingen

Med originalskrevet musikk byr Secret Garden på en unik julekonsert. I 2020 kom første delen av albumet «Sacred Night» – en samling nye julesanger som ble omtalt av Aftenposten som «årets beste nye julealbum». I 2021 kompletterte gruppen julealbumet med enda 5 nye sanger. Secret Garden kan vise til over 3 milliarder streams, 113 platinatrofeer og over 5 millioner CDer!

–Det er samarbeidet med en av våre faste sangere, Cathrine Iversen, som har gjort dette mulig, sier Rolf Løvland. Vi trengte en vakker stemme som kunne bære prosjektet frem. Til juleturneen har vi også som før alliert oss med den høyt profilerte sangeren Espen Grjotheim. Sammen fremfører de duetter og solosanger fra «Sacred Night», og også sanger fra Secret Gardens tidligere repertoar. Sangene får god plass, men også vår instrumentalmusikk er en viktig del av juleprogrammet.

–Vi gleder oss til å fremføre den nye musikken vår og håper at vi kan gi publikum en vakker og annerledes juleopplevelse.Vis mer

Billettpriser

Kategori A 710 kr
Kategori B 610 kr
Antall billetter