Musikalfest med KORK

To helaftener med musikalsk magi!

Kjøp billetter
Kategori Konsert
Spilles 16. nov 17. nov
Varighet Ca 2 timer og 20 min. ink pause
Nedre aldersgrense 3 år Anbefalt fra: Passer for alle
Pris Fra 895 kr (Se priser)
Ansvarlig arrangør Scenekvelder AS
Musikalfest med KORK

Om forestillingen

Scenekvelder er stolte av å presentere en uforglemmelig musikalfest i samarbeid med NRK og Kringkastingsorkesteret (KORK) på Folketeateret i Oslo. Konsertene finner sted den 16. og 17. november, og vil ta publikum med på en musikalsk helaften med de mest kjente sangene fra Broadway.

Dette enestående arrangementet byr på Norges fremste musikalartister og hele Norges symfoniorkester, KORK, som vil gi publikum to uforglemmelige helaftener med vakker musikk. Publikum vil få gleden av å høre tidløse låter fra ikoniske musikaler som blant andre "The Phantom of the Opera," "Les Misérables," "Chess," "Miss Saigon," "The Sound of Music," og "Annie."Med Norges beste musikalartister på scenen og KORKs enestående musikalske dyktighet, vil dette bli en konsertopplevelse uten sidestykkeDette er en unik mulighet til å oppleve de mest uforglemmelige musikaløyeblikkene i en storslått setting, og vi oppfordrer alle musikalelskere til å holde av datoene 16. og 17. november. Vi er begeistret over å presentere denne 'once in a lifetime' musikalfesten på Folketeateret i samarbeid med NRK og KORK.


NB: Konserten torsdag 16. november er en TV-innspilling, det kan derfor være begrenset sikt og forstyrrende elementer i kategori E.


Konserten fredag 17. november er en ordinær konsert.

Billettene er i salg, etterspørselen er høy og konsertene vil raskt bli utsolgt!


*Karoline Krüger opptrer kun den 16. november

Vis mer

Billettpriser

Kategori A 1.395 kr
Kategori B 1.295 kr
Kategori C 1.095 kr
Kategori D 895 kr
Begr. sikt pga. TV-opptak 895 kr
Antall billetter