Nikki Glaser

Nikki Glaser hylles som en av de morsomste kvinnelige stemmene innen stand up i dag. Hun har turnert verden rundt og vært vert for tre hit-podcaster.

Kategori Tidligere forestillinger
Spilles Flyttet til 23. mai 2023!
Varighet -
Nedre aldersgrense 3 år Anbefalt fra: Ingen aldersgrense bortsett fra nedre grense på 3 år.
Pris Ingen tilgjengelige priser
Ansvarlig arrangør A Comic Soul
Nikki Glaser

Om forestillingen

Nikki har nå gjennom mange erfaringer finslipt sin sjokkerende ærlige tilnærmelse til humoristiske observasjoner. Hennes splitter nye daglige podcast, «The Nikki Glaser Podcast», ble lansert i mars 2021 gjennom iHeartMedia. Podcasten er spekket med Glaser's sans for humor og ærlighet. Alt for å holde lytterne tilregnelige, velinformerte og få dem til å le. Nikki’s siste comedy spesial, GOOD CLEAN FILTH (2022) ble utgitt på HBO, og vi blir her servert hennes brutalt ærlige syn på sex, dating, feminisme og mer. Nikki har også returnert som vert i HBO Max hit-serien FBOY ISLAND, som ble utgitt i juli 2022.

Hennes kommende internasjonale stand up turné THE GOOD GIRL TOUR starter i 2023.

Nikki har flekset med sine humor-muskler som vert for Comedy Centrals første daglige morgenshow YOU UP WITH NIKKI GLASER for SiriusXM, som gikk fra februar 2018 til oktober 2020. Nikkis Netflix comedy special, BANGIN', ble sluppet i oktober 2019. BANGIN' var den mest sette Netflix Special denne måneden, og VULTURE inkluderte den på sin liste over «10 beste comedy specials i 2019». I januar 2020 startet hun sin internasjonale stand up turné, BANG IT OUT!

Tidligere har Nikki vært vertskap, medskaper og produsent for det kritikerroste og dristige showet, NOT SAFE WITH NIKKI GLASER, for Comedy Central, og NIKKI & SARA LIVE for MTV.

Nikki har hatt stor suksess på Comedy Central med roasting av Alec Baldwin, Bruce Willis og Rob Lowe, og har hatt flere minneverdige film- og TV-roller i blant annet Judd Apatows TRAINWRECK, NBCs AP BIO og INSIDE AMY SCHUMER.

Nikki har flere stand-up specials og TV-opptredener sent på kvelden der hun tuller om sine mest ydmykende øyeblikk som moderne kvinne. Hennes tidligere og nåværende kamp med anoreksi, depresjon og angst ytes rettferdighet i hennes stand-up og i dybdeintervjuer med THE HOWARD STERN SHOW, WTF WITH MARC MARON og JOE ROGAN. Hun har blitt en fullstendig åpen bok - ikke bare for latteren, men hun er også fast bestemt på å være den styrkende stemmen for kvinner som hun lengtet etter som ung, forvirret ungdom selv.»

Vis mer
Antall billetter