Nyttårskonserten 2025 fra Vienna

I 2025 vil Schönbrunn Palace Orchestra gi sine tradisjonelle nyttårskonserten spesiell glans. Anledningen er 200-årsjubileet til Johann Strauss, "valsens konge", hvis musikalske arv fortsetter å fortrylle hjertene til mennesker rundt om i verden to århundrer etter hans fødsel. Sett av 7. januar kl. 19:00 allerede nå!

Kjøp billetter
Kategori Konsert
Spilles 07. jan
Varighet 2 timer og 25 minutter ink. pause
Nedre aldersgrense 3 år Anbefalt fra: -
Pris Fra 795 kr (Se priser)
Ansvarlig arrangør Julius Produksjon
Nyttårskonserten 2025 fra Vienna

Om forestillingen

Johann Strauss ble født i Wien i 1825 og formet musikken i sin tid som ingen andre. Med sine valser, polkaer og operetter skapte han tidløse mesterverk som fortsatt regnes som selve symbolet på musikktradisjon fra Wien i dag. 2025 markerer 200-årsjubileet for hans fødsel, og dette betydelige jubileet vil bli feiret internasjonalt.

Schönbrunn Palace Orchestra er vokter av Wiens musikktradisjon.

Schönbrunn Palace Orchestra, kjent for sine utsøkte tolkninger av verkene til Strauss og andre komponister fra den klassiske wienerperioden, vil benytte denne spesielle anledningen til å hedre den musikalske arven etter «valsens konge». Med sine opptredener i de praktfulle salene i Schönbrunn-palasset har orkesteret gjort seg bemerket og blitt en kulturell ambassadør for Wien.

Nyttårskonserter i Skandinavia
Schönbrunn Palace Orchestra’s nyttårskonserter i Skandinavia er et høydepunkt på den internasjonale konsertkalenderen. I 2025 vil turneen gjennom de skandinaviske landene – inkludert Danmark, Sverige, Norge, Finland og Estland – ikke bare spre feststemning ved årsskiftet, men også være en unik hyllest til Johann Strauss.
Året 2025 markerer et spesielt jubileum for Johann Strauss, og Schönbrunn Palace Orchestra’s nyttårskonserter i Skandinavia gir en unik mulighet til å feire denne betydningsfulle begivenheten. Med sin mesterlige fremføring av Strauss' verk og formidlingen av den wienermusikalske tradisjonen, vil disse konsertene helt sikkert skape uforglemmelige øyeblikk for publikum og bære arven fra "valsens konge" over hele verden.
Vis mer

Billettpriser

Kategori A 795 kr
Antall billetter