Stephen Lynch

Dette showet med Stephen Lynch den 14.02.2023 må dessverre flyttets grunnet sykdom. Det jobbes med å finne en ny dato for dette showet og alle billettkjøpere vil bli kontaktet på e-post så fort alt er klart. Dine gamle billett(er) vil gjelde til den nye datoen og vi ber om at du venter med å kontakte oss angående eventuell refusjon inntil du har hørt tilbake fra oss vedrørende den nye datoen. Vi beklager de ulempene dette måtte medføre. Komikeren og musikeren Stephen Lynch tilbake på Folketeateret!  I salg fra onsdag den 9. november kl. 11.00

Kategori Tidligere forestillinger
Spilles 20. september 2023
Varighet -
Nedre aldersgrense 3 år Anbefalt fra: -
Pris Ingen tilgjengelige priser
Ansvarlig arrangør A Comic Soul
Stephen Lynch

Om forestillingen

Komikeren og musikeren Stephen Lynch er definisjonen på et multitalent med sine Tony nominasjoner fra Broadway produksjoner og kritikerroste Comedy Central Specials. Artisten har selv uttalt at han anser seg som en musiker fanget i kroppen til en komiker, og takker YouTube som han mener førte til hans store internasjonale gjennombrudd i 2008. Hans første turné i Europa ble raskt utsolgt og som resultat ble han i etterkant booket inn til flere store musikkfestivaler.

Med sin unike miks av låter og humor har han snudd hoder både i humor-og musikkverden noe som igjen har gitt ham tilgang til spillesteder vanligvis forbeholdt konserter bl.a. prestisjetunge Carnegie Hall. Dette har gitt ham dedikerte fans over hele verden som lever for å oppleve hans utsolgte shows, 6 bestselgende album, hans RIAA-sertifiserte Gull DVD’er.

Hans særegne stil og kreativitet når det gjelder live musikalsk humor har etablert Lynch seg som en av de mest originale og innbringende internasjonale komikerne som turnerer verden rundt i dag.
Vis mer
Antall billetter