The Sound of Music

Den prisbelønte suksessen er tilbake en kort periode!

Kjøp billetter
Kategori Musikal
Spilles -
Varighet 2 t 50 min
Nedre aldersgrense 3 år Anbefalt fra: 5+
Pris Ingen tilgjengelige priser
Ansvarlig arrangør Scenekvelder AS
The Sound of Music

Om forestillingen

Den storslåtte og kritikerroste musikalen “The Sound of Music” settes opp igjen i en kort periode i år! Fra 11. april kan du se den prisbelønte musikalen.

Musikalen hadde premiere høsten 2019 og mottok strålende kritikker, tilbakemeldingene fra publikum og presse overgikk alle forventninger og oppsetningen ble en enorm suksess! Musikkteaterprisen kåret The Sound of Music til årets musikal 2019. På grunn av koronapandemien fikk vi ikke spilt alle forestillingene, men nå er vi endelig klare for å sette den opp igjen, og kan love deg en helt fantastisk musikalopplevelse som vil skape minner og være til glede for alle generasjoner!

The Sound of Music er en av de mest ikoniske musikalene i historien, og det settes opp en like stor og spektakulær produksjon, som igjen vil begeistre publikum i alle aldre. Med fengende sanger, en rørende historie og imponerende scenografi, vil The Sound of Music ta deg med på en reise gjennom fjellene i Østerrike og inn i hjertene til en familie som kjemper for frihet og kjærlighet. Dette er en hjertevarm musikal om familiebånd og kjærlighet, som bygger på den virkelige historien til Von Trapp-familien fra Salzburg i 1938. Med den dystre trusselen fra et styrket Naziregime i nabolandet Tyskland som bakteppe, handler The Sound of Music om den klosterutdannede Maria Rainer, som blir guvernante til enkemannen kaptein Georg von Trapp sine syv barn.

Ingen musikal har så mange kjente og kjære sangtitler som denne. The Sound of Music har en rekke prisvinnende sanger som vil glede det norske publikum, blant annet “Do-Re-Mi”, “My favourite things”, “The Sound of Music” og “Edelweiss”, for å nevne noen.

The Sound of Music har nypremiere 11. april!


Vis mer

Billettpriser

Gruppe og OBOS-rabatter

NB! Ingen rabatter i prisnivå A/Premium eller E og F.

10-19 billetter
5% (før avgift)
20-49 billetter
10% (før avgift)
50+ billetter
15% (før avgift)
OBOS-rabatt: 2 per medlem. NB! Begrenset antall tilgjengelige billetter.
20% (før avgift)

Produksjon

Karianne Jæger Excecutive Producer
Lars Jacobsen Regi
Atle Halstensen Kunstnerisk Leder
Lars Jacobsen Norsk oversettelse
Thea Bay Koreograf
Petr Hlousek Scenografi og videodesign
Bendik Eide Kapellmester
Tiiu Luht Maskedesign
Ulf Erlend Haave Lyddesign
Lars Lunder Lysdesign
Sally Turner Kostymedesigner
Karianne Caspara Haag Kostymedesigner
Se alle involverte (12)
Antall billetter