The Sound of Music

The Sound of Music kommer tilbake våren 2024!

Kjøp billetter
Kategori Musikal
Spilles Nypremiere 11. april 2024
Varighet 2 t 50 min
Nedre aldersgrense 3 år Anbefalt fra: 5+
Pris Fra 280 kr (Se priser)
Ansvarlig arrangør Scenekvelder AS
The Sound of Music

Om forestillingen

Den storslåtte og kritikerroste musikalen “The Sound of Music” settes opp igjen på Folketeateret, våren 2024!

Musikalen hadde premiere høsten 2019 og mottok strålende kritikker, tilbakemeldingene fra publikum og presse overgikk alle forventninger og oppsetningen ble en enorm suksess! Musikkteaterprisen kåret The Sound of Music til årets musikal 2019. På grunn av koronapandemien fikk vi ikke spilt alle forestillingene, men nå er vi endelig klare for å sette den opp igjen, og kan love deg en helt fantastisk musikalopplevelse som vil skape minner og varme følelser hos alle generasjoner!

The Sound of Music er en av de mest ikoniske musikalene i historien, og det settes opp en like stor og spektakulær produksjon som i 2019, som igjen vil begeistre publikum i alle aldre. Med fengende sanger, en rørende historie og imponerende scenografi, vil The Sound of Music ta deg med på en reise gjennom fjellene i Østerrike og inn i hjertene til en familie som kjemper for frihet og kjærlighet. Dette er en hjertevarm musikal om familiebånd og kjærlighet, som bygger på den virkelige historien til von Trapp-familien fra Salzburg i 1938. Med den dystre trusselen fra et styrket Naziregime i nabolandet Tyskland som bakteppe, handler The Sound of Music om den klosterutdannede Maria Rainer, som blir guvernante til enkemannen kaptein Georg von Trapp sine syv barn.

Ingen musikal har så mange kjente og kjære sangtitler som denne. The Sound of Music har en rekke prisvinnende sanger som vil glede det norske publikum, blant annet “Do-Re-Mi”, “My favourite things”, “The Sound of Music” og “Edelweiss”, for å nevne noen.

The Sound of Music har nypremiere 11. april 2024!


Vis mer

Billettpriser

Premium 1.195 kr
Kategori B 940 kr
Kategori C 795 kr
Kategori D 595 kr
Kategori E 425 kr
Kategori F 280 kr
Gruppe og OBOS-rabatter

NB! Ingen rabatter i prisnivå A/Premium eller E og F.

10-19 billetter
5% (før avgift)
20-49 billetter
10% (før avgift)
50+ billetter
15% (før avgift)
OBOS-rabatt: 2 per medlem. NB! Begrenset antall tilgjengelige billetter.
20% (før avgift)

Produksjon

Atle Halstensen Oversettelse
Karianne Jæger Excecutive Producer
Antall billetter