Tower of Power

Funklegendene i Tower of Power returnerer til Oslo og kommer til Folketeateret 4. november!  I salg fra den 31. mai! 

Kjøp billetter
Kategori Konsert
Spilles 4. november kl. 20.00
Varighet -
Nedre aldersgrense 3 år Anbefalt fra: -
Pris Fra 640 kr (Se priser)
Ansvarlig arrangør All Things Live Norway
Tower of Power

Om forestillingen

I over 55 år har Tower of Power levert det beste innen funk- og soulmusikk, og 4. november tar legendene turen til Folketeateret med sin umiskjennelige hybrid av soul, funk, R&B og rock. Sist de spilte i Norge var i fjor, da de solgte ut Sentrum Scene, så dette blir for en intimkonsert å regne.

Tower of Power har siden oppstarten i 1968 skapt sitt helt eget lydbilde basert på soul og funk. De har reist verden rundt, hatt hitsingler på egen hånd og støttet legendariske artister som Otis Redding, Elton John, Santana, the Grateful Dead, John Lee Hooker, Aerosmith, Bonnie Raitt og utallige andre.

Bandet lar seg vanskelig plassere i en bås, men leverer alltid fengende funkmelodier med en rytmeseksjon som virkelig kan groove. De har med seg noen av musikkverdens beste blåsere, anført av bandleder og grunnlegger Emilio Castillo som briljerer på tenorsaksofon. Deres blåserdrevne hybrid av East Bay soul, funk, R&B og rock er uforglemmelig slående – og må rett og slett oppleves live.

Bandet har en rekke albumutgivelser bak seg, og har gitt oss hits som “What Is Hip?”, “You’re Still a Young Man”, “So Very Hard To Go” og “Down To The Nightclub”.

Blåserne, bandets hjerte og sjel, har gjestespilt med blant annet Elton John, Aerosmith, Madonna, Otis Redding, Santana og Bonnie Raitt. TOP banet veien til hitlisten for andre artister med virke i rock og R&B, blant de Chicago, Earth, Wind & Fire og Blood, Sweat & Tears.

Bandet har spilt i Norge over 20 ganger og fyller gang på gang konserthusene med den uimotståelige kombinasjonen av en legendarisk blåserrekke, en rytmeseksjon som virkelig sparker fra seg og sist, men ikke minst utrolige vokalister.

Tower of Power fortsetter å levere et høyenergisk show som bugner over av spilleglede, og har ikke tenkt til å legge inn årene med det første. Vi gleder oss til de inntar Folketeateret 4. november!
Vis mer

Billettpriser

Kategori A 745 kr
Kategori B 640 kr
Antall billetter