“WEIRD AL” YANKOVIC (i salg fra 11. nov)

I SALG FRA 11. november. Kl. 10.00 THE UNFORTUNATE RETURN OF THE RIDICULOUSLY SELF-INDULGENT, ILL-ADVISED VANITY TOUR “Weird Al” Yankovic er tidenes mestselgende innspillende komiker og har vunnet hele fem Grammy’s gjennom sin karriere. 28. februar kommer han hit til Folketeateret!

Kategori Tidligere forestillinger
Spilles 28. februar 2022
Varighet -
Nedre aldersgrense 3 år Anbefalt fra: Ingen aldersgrense bortsett fra nedre grense på 3 år.
Pris Ingen tilgjengelige priser
Ansvarlig arrangør A Comic Soul
“WEIRD AL” YANKOVIC (i salg fra 11. nov)

Om forestillingen

Den legendariske artisten og komikeren fikk sitt eksplosive gjennombrudd for over fire tiår siden, og har etter det aldri sett seg tilbake. Dette er hans første internasjonale konsertturné på over åtte år. Både nye og gamle fans kan se frem til å se “Weird Al” Yankovic og hans dyktige og originale band gjennom de siste 40 årene, i  en høyenergisk stor-produksjon i en intim setting, og en kveld fylt med musikalsk humor og originale hits (non-parody) fra hans katalog som rommer 14 album.

Turnéen markerer “Weird Al’s” etterlengtede retur til verdensscenen etter at han gang på gang kan skilte med utsolgte hus over hele USA på ikoniske spillesteder som Radio City Music Hall, Forest Hills Stadium og nå nylig Kennedy Center i Washington DC samt Carnegie Hall i New York. Når han nå endelig tar turen til Europa, er dette en sjelden mulighet til å oppleve artisten i en nær og personlig setting, og med seg på scenen har han den legendariske komikeren Emo Phillips, en av Al’s eldste venner.

I 2014 ga “Weird Al” ut Mandatory Fun som ble det første comedy-album i historien til å nå #1 på Billboard’s Top 200. Han er også kun en av tre artister som har hatt Top 40 låter i hvert av de siste fire tiår. De andre to er Michael Jackson og Madonna. I 2018 mottok “Weird Al” sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame.


Med seg har han også komikeren Emo Phillips har gjennomført over 7000 stand-up shows over hele verden, inkludert et to ukers sammenhengende kveldsshow på London’s West End. Noen av høydepunktene i hans karriere er hans kritikerroste humoralbum E=MO Squared og HBO Special: Emo Phillips Live at the Hasty Pudding Theatre. En ting Emo selv er spesielt stolt over er da han fikk demonstrere hvordan man skal bruke en vinkelsag riktig for “Weird Al” i filmen The Vidiot from UHF.

Vis mer

Weird Al VIP Meet & Greet Experience inkluderer:

· One (1) premium reserved ticket in the first 15 rows

· Meet & Greet with Weird Al after the show

· Photo op with Weird Al with a professional photographer; photo branded with show info (Date, Venue, City)

· Personally autographed 2023 Vanity Tour poster

· Exclusive Weird Al blanket

· Souvenir VIP laminate

· Early entry into the venue

· Crowd free merchandise shopping

· On-site VIP hostAntall billetter