Lokaler, bruksområder 
og kapasitet

Ved å ta i bruk alle våre lokaler på utradisjonelle måter er det nesten ingen grenser for hva teateret kan brukes til.

Section background 04

Alle publikumsområder og barer

Ved å ta i bruk Folketeaterets samlede foajéområder er mulighetene nesten ubegrensede. Fra større fester til utstillerområder i forbindelse med seminar. Det er også gode muligheter for å holde av egne områder for spesielle VIP-gjester. 

Opptil 1.400 sittende og stående. Plass til mellom 10-20 stands for utstillere. Mulighet for servering av varm og kald fingermat til opptil 1.200.

Fluff 03

Teatersalen

Forestillinger, events, kick off´s og konferanser. 1.400 seter fordelt på parkett og balkong (800/600).

Oppdekket scene

Scenen

Hvorfor ikke bruke scenen på en utradisjonell måte. Vi kan dekke opp til middag med hvite duker, eller ha fest med band og ståbord, vi fikser alt. Dette vil sette et helt spesielt preg på ditt arrangement. Opptil 300 sittende, opptil 500 stående.

Kroghsalen

Kroghsalen

Et av teaterets flotteste rom. Veggene er dekorert av Per Krohg. Passer fint som chambre separée til grupper i forbindelse med forestilling. Plass til ca. 100 stående. Plass til ca. 50 til middag på småbord.

Folkbar hele reference

Teaterets hovedbar, beliggende i 1. foajénivå. Mulighet for å reservere plasser og en egen del av baren til grupper i forbindelse med forestilling.

Krogh bar 2 reference

Teaterets nest største bar, beliggende i 2. foajénivå i tilknytning til Krohgsalen. Mulighet for å reservere bord i forbindelse med forestilling. Kan også leies i tilknytning til Krohgsalen.

Balkongbar H large2

Disse barene egner seg bra til grupper (minimum 20 personer) som ønsker å bestille egen servering før, under og etter forestilling. Begge barer har egne toaletter. For grupper er balkongbarene fine å kombinere med de beste plassene foran på balkong.