Juleforestilling på Folketeateret

Ring julen inn med en juleforestilling hos Folketeateret! Musikalen «Annie» passer små og store, barn og voksne. Vi lover julestemning med årets beste musikal. Bestill billetter i dag.

Bestill billetter

Julen 2023 er det duket for en ny juletradisjon hos oss på Folketeateret, når musikalen Annie går av stabelen fra 23. november og spilles frem til lille julaften. Den folkekjære forestillingen tar publikum med inn i et ekte «Winter Wonderland», og byr på alt publikum kan drømme om i førjulstiden.

Få julestemningen til å kicke ordentlig inn med en grandios førjulsopplevelse for hele familien! La deg forføre av vakre musikkinnslag og varme øyeblikk som vil smelte hjertet ditt. Med fremragende skuespillere på scenen, vil «Annie» garantert gi deg en uforglemmelig opplevelse. Ikke gå glipp av dette fantastiske showet!

Jul på scenen

Musikalen handler om Annie, den eventyrlige foreldreløse jenta som har skjebnen i egne hender. En ensom milliardær søker selskap i juletiden, og Annie får en sjanse til å endre livet sitt for alltid. Bli med på en reise til storbyjul i New York på 1930-tallet, der du vil oppleve intriger, spenning, tårefulle øyeblikk og mye latter.

«Annie» er en berømt familiemusikal som har begeistret publikum verden over siden Broadway-urpremieren i 1977. Vi på Folketeateret er stolte av å kunne invitere deg og dine nærmeste til å oppleve dette spektakulære showet 23. november 2023!

En god start på julestria

Glem julestrias kjas og mas for én kveld og bestill billetter til julemusikal på Folketeateret. Vi byr på en stemningsfull aften med en av verdens mest populære juleforestillinger. I tillegg har vi flere andre forestillinger for alle som ønsker en kveld med underholdning og glede.


Annie

Juleforestilling for liten og stor

Vi har mange spennende forestillinger og oppsetninger før jul. Har du lyst til å gå på musikal? Vi har forestillinger for liten og stor, spekket med underholdning og overraskelser, fremført av noen av Norges fremste talenter.

Ta med julebordet på en av våre forestillinger

Skal du arrangere julebord med kollegaer, venner eller familie i desember? Start kvelden med en av våre forestillinger. Dette er den perfekte måten å få alle gjestene i feststemt humør. Vi setter opp forestillinger sentralt i Oslo slik at dere enkelt kommer dere videre etter at teppet har gått ned.

Gi en opplevelse i julegave

Det kan være vanskelig å finne på gaver til alle kjente og kjære i jula. Med gavekort fra Folketeateret kan du gi bort en opplevelse og feire julaften med god samvittighet. Gavekortene kjøper du på nett og kan ha en verdi fra kr. 100 til kr. 5 000,-. Du har mulighet til å velge en av de forhåndsinnstilte verdiene eller skrive inn ønsket beløp selv – gavekortene må benyttes på hjemmesiden vår eller i billettluken.

Gavekortene må benyttes innen to år fra kjøpsdatoen.

Om Folketeateret

Folketeateret ligger i lokalene til den gamle operaen i Oslo. Etter at operaen flyttet til Bjørvika, ble eiendommen overtatt av Eiendomsspar, og i 2009 åpnet Folketeateret dørene.

Siden den gang har Folketeateret vært Norges største private teater med fasiliteter på 12 000 kvadratmeter og 1400 sitteplasser. I løpet av vår levetid har vi hatt gleden av å vise frem verdenskjente musikaler og show som My Fair Lady, Billy Elliot, De tre Musketerer, Mary Poppins og Singin ́in the Rain. Alle forestillingene settes opp av produksjonsselskapet scenekvelder.

Start julefeiringen hos oss!