17218722_1343312875729097_8536021420519251435_o.jpg#asset:489


Unn deg en underholdende helaften med musikaler i Oslo. På Folketeateret kan du se noen av verdens mest kjente musikaler i Oslo.

Bestill biletter

Folketeateret er et av Norges mest velkjente teatre. Siden 2009 har vi vist berømte musikaler i Oslo som «Les Misérables», «Billy Elliot» og «My Fair Lady».

Det er produksjonsselskapet Scenekvelder som står bak produksjonen av musikalene i Oslo. Scenekvelder er et privateid norsk selskap som satser på å produsere imponerende musikaler og teaterforestillinger for Folketeateret i Oslo.

Målet deres er å skape et tilbud av show i Oslo som holder like god kvalitet som på Broadway og West End.

Vi gjentar Mamma Mia-suksessen

For ti år siden ble musikalen «Mamma Mia!» satt opp på Folketeateret i Oslo for første gang. Den folkekjære historien ble en umiddelbar suksess, og nå vender musikalen tilbake til Folketeateret i Oslo.

Musikalen kombinerer ABBAs ikoniske sanger med en fantastisk historie om familie og kjærlighet. Handlingen foregår på en idyllisk gresk øy, og handler om restaurant-eieren Donna og datteren hennes Sophie. Sophie skal snart gifte seg, men det er bare ett problem: Hun aner ikke hvem faren sin er.

Musikalen er skrevet av den britiske dramatikeren Catherine Johnson, mens alle sangtekstene er skrevet av ABBA-stjernene Benny Andersson og Björn Ulvaeus.

Den populære musikalen har premiere på Folketeateret i Oslo 11. februar, men det er allerede få billetter igjen.

Bestill biletter

Flere populære musikaler

Hvis du allerede har sett «Mamma Mia!», tilbyr Folketeateret også flere andre musikaler og teaterforestillinger i Oslo.

Før og etter jul viser vi den koselige juleklassikeren «Reisen til Julestjernen». Det siste året har vi også opplevd stor suksess med musikalen «Chess». Den ble opprinnelig satt opp på West End i London i 1986, og har siden blitt satt opp på teaterscener verden over.

I den nyeste versjonen av Chess på Folketeateret, spiller kjente artister som Elisabeth Andreassen, Espen Grjotheim, Marion Ravn og Karoline Krüger noen av hovedrollene.

Musikalen hadde premiere i februar i år, og mottok strålende anmeldelser fra flere av landets største aviser. Dagbladet kalte musikalen «et musikalsk sjakktrekk», og VG skrev at musikalen var «en klassiker til glede for nye publikummere».

Her kan du spise og drikke før forestillingen

En av de store fordelene ved Folketeateret er at du finner en rekke spisesteder og barer under samme tak. Rett utenfor hovedinngangen til teateret finner du nemlig restauranter med noe for enhver smak.

Er du glad i autentisk, italiensk pizza, bør du prøve Cantina Cortina. Har du lyst på god grillmat til middag, bør du prøve Grilleriet. I Folketeaterpassasjen finner du også kaféer som W.B Samson og Krohgs, og utestedene Stratos og Internasjonalen. Les mer om Folketeaterpassasjen her.

Det er også viktig at du holder minst én meters avstand til andre grupper. Les mer om Folketeaterets smitteverntiltak her.

Oppdag en av våre fantastiske musikaler i Oslo - sikre deg billetter i dag!

Bestill biletter