Show i Oslo

Opplev noen av verdens mest populære teateroppsetninger og musikaler midt i Oslo.

Bestill billetter
Section background 01

Folketeateret er Norges største privateide teater med plass til hele 1400 gjester. Tidligere var det Den Norske Opera som holdt til i lokalene i teaterpassasjen, men i 2006 kjøpte eiendomsinvestoren Christian Ringnes teateret.

Teateret ble også restaurert og pusset opp, samtidig som at den gamle, sjarmerende stilen ble beholdt. I 2009 åpnet teateret dørene igjen, og siden da har vi tilbudt forrykende show, teateroppsetninger og musikaler i Oslo.

Gjennom årene har vi blant annet vist berømte forestillinger som «Annie», «Mamma Mia!», «Mary Poppins» og «Singin in The Rain». 

Se hele programmet vårt her.

Nyt en helg på hotell med show i Oslo

Kombiner ditt show i Oslo med god mat og fantastiske senger på Clarion Hotel Collection Hotel Folketeateret. Hotellet ligger bare noen meter unna Folketeateret i Folketeaterpassasjen, noe som betyr at du kan gå rett fra hotellet til teaterforestillingen.

På Clarion Hotel Folketeateret får du frokost, «fika» og kveldsmat inkludert i prisen. Rommene er moderne innredet med deilige senger og et storby-inspirert interiør.

Hvis du vil unne deg litt ekstra luksus, bør du prøve en av hotellets suiter. Suitene går over to etasjer og inkluderer en Espressomaskin, tøfler og morgenkåpe. Les mer om hotellet her.

Kaféer og restauranter

Folketeaterpassasjen har også et rikt utvalg av restauranter og barer. Hvis du bare vil ta deg en kaffe eller spise lunsj, bør du prøve W.B Samson eller kaffebaren Krohgs. I den samme passasjen serveres det norsk tapas på restauranten Glør, og italiensk pizza på Cantina Cortina.

I Folketeaterpassasjen finner du også Grilleriet, en restaurant som garantert faller i smak hos de som elsker godt kjøtt og nordiske råvarer. Hvis du har lyst på en ekstra god start på dagen, bør du prøve deres frokostbuffé.

Den består blant annet av smakfulle omeletter, ferskpresset juice, frisk frukt og kaffe laget av deres egen barista.

Nyttig info om ditt besøk

Vi holder til i Folketeaterpassasjen på Youngstorget i Oslo. Vår adresse er Stortingsgaten 21-23. Teateret åpner én time før forestillingen begynner, og vi anbefaler at du kommer minst en halvtime før.

Vi har dessverre ikke egen parkering akkurat nå, men vi jobber for å få på plass en ny avtale. Det er imidlertid enkelt å komme seg til oss med buss, t-bane, tog eller trikk. Disse stopper på Jernbanetorget, fem minutter fra Folketeateret. Finn oss på kartet her.

Vi har tilgang for rullestolbrukere gjennom en trappeheis (fem trinn) og videre via en ordinær heis. De to rullestolplassene befinner seg på hver sin side av rad 18.

Billetter til rullestol kan kun bestilles direkte av vår billettluke. Setene på balkongen er dessverre ikke tilgjengelig for rullestolbrukere, da disse bare er tilgjengelig via vanlige trapper.

Opplev et av våre underholdende show i Oslo. Se hele programmet og bestill billetter på våre nettsider!

Bestill billetter