Teater i Oslo

Unn deg en helaften på et forrykende teater i Oslo. Hos Folketeateret kan du oppleve klassikere som «Mamma Mia!», «Miss Saigon» og «Annie».

Bestill billetter
Section background 01

Folketeateret er Norges største privatteater med over 1400 plasser og med fasiliteter på over 12000 kvadratmeter. 

Du finner oss sentralt på Youngstorget i Folketeaterpassasjen. I samme bygning ligger Clarion Hotel Folketeateret og flere spennende restauranter, noe som gjør at du kan kombinere en forestilling med middag eller overnatting. 

Våre forestillinger

På Folketeateret kan du til enhver tid se noen av verdens mest kjente musikaler, teaterstykker og stand up show. Vårt mål er å tilby underholdning som på Broadway og West End – bare i Oslo! Her er noen av våre mest populære forestillinger.

Bildetekst: Den folkekjære skuespilleren Robert Stoltenberg spiller en av hovedrollene i musikalen Matilda på Folketeateret. Alt text: Robert Stoltenberg på Folketeateret i Oslo.

Annie

Bli med på en fortryllende reise inn i Annies verden - en av verdens mest populære musikaler noensinne! Fra barnehjemmets triste hverdag til det pulserende New York på 1930-tallet, følger vi Annies reise for å finne sin plass i verden og realisere drømmene sine. 

Med fantastisk musikk av Charles Strouse og sangtekster av Martin Charnin, er dette en musikal som vil ta deg med på en følelsesladet reise. Fra humoristiske øyeblikk til hjertevarmende scener, har denne musikalen alt.

Bli med oss på Folketeateret fra 30. november 2024, og opplev denne gripende historien som har berørt publikum over hele verden i over 40 år. Book dine billetter nå for en kveld du sent vil glemme!

The Book of Mormon

Riktignok ikke før høsten 2025, men denne humormusikalen er absolutt verdt å få med seg. Den har herjet på teatere over hele verden i over ti år, og forteller historien om to mormonmisjonærer som reiser til Uganda for å  spre det gode budskap. I den lille byen de ankommer i er det dog utfordringer som er litt større enn hvilken bok som bør leses i religiøs sammenheng, og de møter på lokale krigsherrer, sult og aids.

Her er det bare å forberede lattermusklene. 

The Sound of Music!

Vi er henrykte over å kunngjøre at den kritikerroste musikalen "The Sound of Music" vil bli satt opp igjen på Folketeateret våren 2024! Musikalen hadde sin opprinnelige premiere høsten 2019 og ble møtt med overveldende positive tilbakemeldinger fra både publikum og kritikere. Suksessen var enorm, og musikken ble belønnet med Musikkteaterprisen for Årets Beste Musikal i 2019. 

Dessverre førte koronapandemien til at noen forestillinger ble avlyst, men nå er vi klare til å gjenopplive denne fantastiske forestillingen.

"The Sound of Music" er en tidløs klassiker som har berørt hjerter i flere generasjoner. Vi er sikre på at denne oppsetningen vil skape uforglemmelige øyeblikk og berøre publikums hjerter på nytt. Dette er en musikalopplevelse som vil appellere til alle aldre.

Hva annet skjer på Folketeateret? Ta en titt på våre andre forestillinger her.

Sikre deg billetter i dag!

Billettene til våre musikaler blir raskt revet vekk, så det er lurt å sikre deg billetter god tid i forveien. Billetter til en av våre musikaler er også den perfekte gaven til en du er glad i. Hos oss kan du kjøpe gavekort med varighet på to år. 

Lurer du på noe angående tilgjengelighet eller lignende? Se om du finner svaret under ofte stilte spørsmål, eller ta kontakt med oss i dag. Velkommen til Folketeateret!

Bestill billetter