Teater i Oslo

Unn deg en helaften på et forrykende teater i Oslo. Hos Folketeateret kan du oppleve klassikere som «Mamma Mia!», «Miss Saigon» og «Annie».

Bestill billetter
Section background 01

Folketeateret er Norges største privatteater med over 1400 plasser og med fasiliteter på over 12000 kvadratmeter. 

Du finner oss sentralt på Youngstorget i Folketeaterpassasjen. I samme bygning ligger Clarion Hotel Folketeateret og flere spennende restauranter, noe som gjør at du kan kombinere en forestilling med middag eller overnatting. 

Våre forestillinger

På Folketeateret kan du til enhver tid se noen av verdens mest kjente musikaler, teaterstykker og stand up show. Vårt mål er å tilby underholdning som på Broadway og West End – bare i Oslo! Her er noen av våre mest populære forestillinger.

Bildetekst: Den folkekjære skuespilleren Robert Stoltenberg spiller en av hovedrollene i musikalen Matilda på Folketeateret. Alt text: Robert Stoltenberg på Folketeateret i Oslo.

Annie

Bli med på en fortryllende reise inn i Annies verden - en av verdens mest populære musikaler noensinne! Fra barnehjemmets triste hverdag til det pulserende New York på 1930-tallet, følger vi Annies reise for å finne sin plass i verden og realisere drømmene sine. 

Med fantastisk musikk av Charles Strouse og sangtekster av Martin Charnin, er dette en musikal som vil ta deg med på en følelsesladet reise. Fra humoristiske øyeblikk til hjertevarmende scener, har denne musikalen alt.

Bli med oss på Folketeateret fra 23. november 2023, og opplev denne gripende historien som har berørt publikum over hele verden i over 40 år. Book dine billetter nå for en kveld du sent vil glemme!

Mamma Mia!

Endelig gjør publikumsfavoritten comeback! Mamma Mia ble en gigantsuksess blant norske seere da den først ble vist for 10 år siden, og våren 2023 er den endelig tilbake på Folketeateret. 

Musikalen Mamma Mia er basert på låtene til det svenske popbandet ABBA. Musikken er skrevet av Benny Andersson og Björn Ulvaeus, og tekstene er skrevet av Catherine Johnson. 

I den norske versjonen av musikalen kan du se kjente stjerner som Karoline Krüger, Ulrikke Brandstorp, Ingar Helge Gimle, Heine Totland og Thomas Numme i hovedrollene.

Bildetekst: Mamma Mia satte publikumsrekorder da den først ble vist på Folketeateret. Alt text: Mamma Mia på Folketeateret i Oslo. 

Miss Saigon

For første gang blir den legendariske musikalen Miss Saigon vist på Folketeateret. Musikalen forteller historien om den umulige kjærligheten mellom den amerikanske soldaten Chris og den unge, vietnamesiske jenta Kim. Handlingen er satt til Saigon under Vietnam-krigen på 1970-tallet. I rollene i denne norske versjonen av musikalen, kan du blant annet se Catharina Vu, kjent fra NRK-serien «Exit», Espen Grjotheim, kjent fra «Phantom of The Opera»  «Secret Garden» og  «Chess», og Sigurd Marthinussen, som tidligere har spilt i musikaler som «Mamma Mia!» og «Chess». Musikalen vises på Folketeateret høsten 2023, men billettsalget er allerede i gang.

Hva annet skjer på Folketeateret? Ta en titt på våre andre forestillinger her.

Sikre deg billetter i dag!

Billettene til våre musikaler blir raskt revet vekk, så det er lurt å sikre deg billetter god tid i forveien. Billetter til en av våre musikaler er også den perfekte gaven til en du er glad i. Hos oss kan du kjøpe gavekort med varighet på to år. 

Lurer du på noe angående tilgjengelighet eller lignende? Se om du finner svaret under ofte stilte spørsmål, eller ta kontakt med oss i dag. Velkommen til Folketeateret!

Bestill billetter