17212076_1343312475729137_4178919838834720844_o.jpg#asset:491


Folketeateret er en av Norges største musikk- og teaterscener midt i Oslo sentrum. Vi viser populære forestillinger som “Mamma Mia!” og “Reisen til julestjernen”.

Bestill biletter

Våre forestillinger

Folketeateret er et velkjent teater i Oslo, som åpnet i 2009, og har siden da satt opp stjernespekkede teaterforestillinger i Oslo som “Chess”, “Mamma Mia!” og “The Phantom of the Opera”.

I høst kan du for eksempel se Benny Andersson og Bjørn Ulvaeus sin første musikal, “Chess”, som mottok strålende anmeldelser da den hadde premiere. På nyåret har vi også flere fantastiske forestillinger på programmet.

På Folketeateret i Oslo viser vi blant annet “Svanesjøen” med den verdensberømte ballerinaen Irina Kolesnikova og en hyllestkonsert til Tina Turner som heter “What's love got to do with it”. Se hele programmet vårt her.

Folketeaterets fasiliteter

Vi har som mål å tilby spektakulære opplevelser for deg som vil på teater i Oslo som på Broadway eller West End, uten at du må reise ut av byen.

Vi tilbyr blant annet:

  • Fire barer
  • Tilrettelagt tilgang for bevegelseshemmede
  • Garderobe
  • Store backstage-områder

Vi holder til i Folketeaterpassasjen i Oslo, og i den samme passasjen finner du et rikt utvalg av restauranter som Grilleriet og Cantina Cortina. Hvis du vil gå tørrskodd rett fra hotellrommet til teaterforestillingen, kan du bestille rom på det hyggelige hotellet Clarion Collection Folkepassasjen.

Hotellet har 160 rom. Som gjest hos Clarion Collection Folkepassasjen får du både frokost, en hyggelig “fika” og kveldsmat inkludert i prisen. Hotellet er en del av Nordic Choice Hotels, som følger en rekke smitteverntiltak for å sikre at gjestene holder seg friske under hotelloppholdet. Les mer om Nordic Choice sine smitteverntiltak her.

Vi tar hensyn til Covid-19

Folketeateret i Oslo holder fortsatt åpent, men vi følger selvfølgelig myndighetenes corona-restriksjoner. Dette innebærer blant annet at vi oppfordrer gjestene våre til å bruke munnbind så lenge de ikke sitter ved en av våre barer eller i teatersalen.

De nye reglene fra Oslo kommune gjør at det bare er medlemmer fra samme husstand som kan sitte ved samme bord.

Er du syk, i karantene eller har du vært i kontakt med smittede, må du holde deg hjemme.

Ring julen inn på Folketeateret

Denne julen viser vi den ikoniske juleforestillingen “Reisen til julestjernen”, som handler om prinsesse Gulltopp og hennes reise for å finne julestjernen. I teaterforestillingen spiller kjente skuespillere som Amalie Krogh hovedrollen som Sonja. I teaterstykket spiller også kjente skuespillere som Håvard Bakke, Silya Nymoen og Ingar Helge Gimle.

Mange av teaterforestillingene i Oslo i desember er allerede utsolgt - men bestiller du billetter nå, kan du sikre deg plass på en av forestillingene i januar.

Slik finner du oss

Folketeateret er et teater i Oslo sentrum. Hos oss kan du se kjente musikaler og teaterforestillinger hele året. Vi garanterer god underholdning og scenekunst på sitt beste .

Vi holder til i Stortingsgata 21-23. Vi har dessverre ikke egen parkering for øyeblikket, men vi jobber for å få etablert en ny avtale. I mellomtiden er det enkelt å komme seg til oss med buss, t-bane, trikk eller tog. Alle disse stopper på Jernbanetorget, bare fem minutter unna.

Vil du på teater i Oslo? Sjekk våre forestillinger på nett og bestill billetter i dag.

Bestill biletter